Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Pixabay.com


Minnet

Sakta
tyst
isande

Elakt
surt
visande

Det jag inte vill tänka på




Fri vers av Grubbelmia
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-18 13:50



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så starka ord i en dikt
Minnen som kommer påminner
om tider när du helst vill glömma.

2022-05-26

  Bibbi VIP
Filipperbrevet 3:13,14 och Jesaja 43:18,19
2022-05-19

  lodjuret/seglare VIP
Gul text, men samtidigt är det väl något en själv vill ha bara ibland....
2022-05-18

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Kortfattat och klart kan vara så språkligt smart.

Tack Mia :-)
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia