Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever vidare

Skriver sanning nu
belastad existens,

antyder ett svart spår i snöstormens innersta väsen,
i mitt hjärta lever döden vidare

en saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-28 20:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ...
2009-12-29

  LenaJohansson VIP
bra, sorglig....
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth