Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som kan

Du kan ta emot slag
Du kan tränga bort dina känslor
Du kan se honom falla ner
Du kan vara ondskan
Du kan vara hatet
Du kan se hans liv dö ut

Men du
Du som kan
Du kan aldrig se dig själv i spegeln




Fri vers (Fri form) av Frida, also known as Pongon
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida, also known as Pongon