Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarrök

Min bäste herre!
vad rör sig i ert huvud?
var har du nu lagt blicken på?
gömd bakom cigarrens rökridå.
trånar du efter oss fallna
rödmålade clownar?

Min bäste charmör!
du senast inkomna flanör.
om du har lite stålar,
bjud mig på några glas
innan resten går till din extas

Min gode man!
du måste förstå
att lite rus vill jag ha
innan affären går i lås.
under spacklet gömmer sig ett barn 
i lite för stora skor och med repor i hjärtat.
detta får min käft att glappa 
ögonen lägger skratt i denna stund.
senare läggs en fuktig dimmridå
över clownens rödmålade mun.

Min bäste herre!
har du studerat tillräckligt länge nu
tittat tillräckligt djupt i ditt glas?
finner du några svar...
ska vi byta tjänster...
finner du mig attraktiv?
då kan jag bli din.
 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 13:39



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt sant skriftat
just det gömda barnet inom en
gör en frustration man nnerst inne inte vill, bokmärkes så klart.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP