Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suspekt kvinna


Så tomma drömmar
jag är en fjäril,

Flyger genom dina tankar
krossar din andedräkt,

mördar ditt motstånd
för att,

dagen efter

vakna i helvetet






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-29 23:29



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2009-12-31

  Per Teofilusson
Katharsis denna, skön.
2009-12-30

  tidensvans
Så skör och vacker.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth