Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knack knack...


vem där?

knack knack*
-vem där?
det är jag; Barndommen

-Aha, vill du komma in å leka?

knack knack*
-vem där?
det är jag; Självständigheten

- Du får va med... men lyssna inte på mamma när hon säger att du ska gå hem...


knack knack*
-vem där?
det är jag; Ansvar

- Inte idag, jag ska leka med "barndommen", men imorgon kanske?


knack knack*
-vem där?
det är jag; Puberteten

- HEJ! Du är läskig men cool, du är fan lätt min nya bästa vän!!!


knack knack*
-vem där?
det är jag; Barndommen

- Du e så jäkla töntig, ja vill inte vara med dig!

knack knack*
-vem där?
det är jag; din första kärlek

- Jag älskar dig!

knack knack*
-vem där?
det är jag; Det brustna hjärtat

- Gå din väg! Jag vill inte se dig!

knack knack*
-vem där?
det är jag; Karriären

- Mmm... dörren är öppen!

knack knack*
-vem där?
det är jag; Den stora kärleken

- Jag vet inte... du påminner så mycket om nån jag kände en gång...

knack knack*
-vem där?
det är jag; Kärnfamiljen

- Välkommen in i våran enkla boning

knack knack*
-vem där?
det är jag; Det brustna hjärtat

- Är du här igen!?! försvinn!!!
- Vad har jag någonsin gjort dig!?!

knack knack*
-vem där?
det är jag; Ålderdommen

- Du är trist men vis!
-Ta du å kom in så får du en kopp kaffe.

knack knack*
-vem där?
det är jag; Slutet

- Jag har väntat på dig...

knack knack*...knack knack* ...knack knack*


knack knack*
- vem där?




Fri vers (Spoken word/Slam) av downtolast
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-30 00:19



Bookmark and Share


  Agnes
Finurlig och annorlunda twist på klassisk knock knock-lek. Gillas.
2010-01-02

  Tracey
fan vad jag ÄLSKAR den här dikten!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

downtolast
downtolast