Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag längtar...


Förbjuden Kärlek

Det började med en oskyldig romans
Flera möten på fester, så jag gav dig en chans

En liten kort stund tillsammans
gav suktan över å alltid få vara där du fanns

Din kärlek gav mig framgång och, för mig evig lycka
men nu vill jag bara att nån i stolen skall rycka

Så jag faller å kan se livet passera i revy
ett sätt för mig att springa, för att fly

Från dagen utan dig och allt du så gärna ger
där jag bara kan se mig själv sakna dig bara mer och mer

Din ballans av kärlek och mystik
en själslig närgång av romantik

Jag vet att det inte kan fortsätta på detta viset nått mer
där jag bara sitter och ser, bara ler

Du är inget annat än ett rent helvete
ett tomt skal utan värme eller samvete

Du skadar mig, ger mig bara problem
inget annat än ett artillerisystem


Saknaden ifrån dej och allt du alltid gav mig
ni tros säkert forfarande, det handlar om en tjej

Men detta är inte alls vad saken rör
utan om längtan för när beroendet äntligen upphör

Och Jag längtar...




Bunden vers (Rim) av downtolast
Läst 563 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2010-04-10 18:46



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Den här var verkligen fin. Jag tyckte om den.
Dock - var försiktig med att orden kasta om.
Det blir liksom lite krystat.
Men förutom det var den toppen.
2010-08-17

    Mattias Hellström
Strålande.. gör lite ont att läsa, love it!!
2010-05-12

    Suicide
fantastiskt fint :)
2010-05-11

  PPQ
grattis till reds val
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

downtolast
downtolast