Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min första hitlåt

Jag skrev en dikt en gång,
som från början var tänk att bli en sång.
Den handlade om lycklig kärlek,
dikten om tårar och svek.
För det blir oftast så,
jag skriver sällan låtar i moll.
Men om en dikt blir sorgsen
spelar det ingen roll.

"Det är bara ord", sa du och jag håller med.
Men fan i helvete vad ont det sved.

Det hade kunnat bli en hit.




Fri vers av Tracey
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-30 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du får modulera om den lite då, kan ju fortfarande bli en hit!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tracey
Tracey