Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla mamma, skyll dig själv

Snälla mamma, jag vet att du finns här,
jag vet att jag kan prata med dig om det där,
men fattar du inte hur svårt det känns för mig,
att öppna upp och tala om mina känslor med dig?

Snälla mamma, kan du bara lämna mig i fred?
det var faktiskt du som i början kallade mig bred.
Jag hade aldrig börjat med det här om du varit tyst,
tycker du själv att det du gjort mot mig är schysst?

Snälla mamma, sluta spela dum,
jag vet att du vet att jag kräks på mitt rum.
Jag gör det här för dig, förstår du inte det?
Helvete mamma, prata inte om saker du inget vet.

Snälla mamma, varför är du inte stolt?
Hela mitt inre gör en baklängesvolt,
när jag kliver på vågen och ser minus igen.
Titta här mamma, stor har blivit liten!

Jag gör det här för din skull,
så att du slipper skämmas.
Men mest av allt så gör jag det,
faktiskt för att hämnas.




Fri vers av Tracey
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-30 16:25



Bookmark and Share


  kissmequick
stark text
skickligt..
skrivet

känslostark
berör mycket..
hoppas du mår
bättre

applåder!
2010-01-05

  downtolast
nailed it! ;)
2010-01-02

    abdel-kader
Bra och starkt skrivet, bra rim
2009-12-30

    ej medlem längre
Ska du inte ta och göra lite för din egen skull också? det där verkar du ju inte må bra av själv. Du är ju en egen individ och lika värdefull som alla andra.
Väldigt känslosamt skrivet, och väldigt bra!
2009-12-30

  Hans Christian
Puh ! Så starkt berörd jag blev av denna skickligt skrivna dikt !
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tracey
Tracey