Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtinfarkt

Jag är inte rädd för dig,
jag är rädd för,
hur mitt hjärta reagerar
när jag tänker på dig
pratar med dig
ser på dig och du
ser på mig

Jag är inte rädd för er,
det är inte ni som
krossar mitt hjärta

Det är era kyssar,
blickar,
leenden
och jag
vill
bara




Fri vers av Tracey
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-23 22:59



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Text som en jazzlåt "My foolish heart", läckert!
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tracey
Tracey