Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En godnattsaga från dina vyer




Jag ska skapa en god natt visa för dig
Nu, lyssna och hör
Det här inte om någon kärlek som dör
Men det kan fortfarande komma en trött liten tår
Ingen mer predikan eller gamla sår
Bara ett litet brev från drömmens vita duva


Mina ord är inte för att säga dig något
Men kanske ett fotografi du kan se
Ja, skapa din egen tavla
Och låt din bild skänka orden
Låt melodin få dina läppar att nynna
Kan du känna att din egen känsla börjar gynna?


Tänk inte på tunga ord
Slut dina ögon och flyg iväg som en fågel
Flyg till din egen plats och ände
Det här är bara en stund för dig
Du har inget att bevisa
Utan skapa din dröms egna visa


Det här är din egna lilla saga
Håll den vackert och låt den sakta behaga
Lev i drömmen ett litet tag
Som ett oskyldigt litet barn
Som sover så sött och vackert
Nu, tyna iväg i ditt sussande sinne





Fri vers av Broder Jakob
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-12-30 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob