Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år.

Jag älskar dig!
De ord jag en gång hörde,
under ljudet av champagnekorkar som öppnades.


Du är mitt allt!
En viskning,
genom sorlet av människor.


Jag vill ha dig nu!
En flämtning,
överröstad av raketers bombardemang.


Men du var inte i min famn när du sade dessa ord... Min kära..




Övriga genrer av Kharnahge
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 03:03



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Illa...Men jag hoppas att du får ett gott nytt år i alla fall!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kharnahge
Kharnahge