Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra folket

Huvuden, svårt tiltade uppåt.

Menlösa uttryck i döda ansikten,
med zombiefierade blickar.

Valiumstinnade sinnen,
hjärnor som vägrar registrera.

Kamerablixtar som lyser upp tillvaron,
titaniumhöfter som knappt vickar.

Levande balsamerade,
munnar som inte kan orera.

Det vackra folkets antåg,
botoxbatljonen är här...




Fri vers av Kharnahge
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 20:53



Bookmark and Share


  blaite
Titaniumhöfterna är snart här..oundvikligt..snyggt ordat kaliiiii
2009-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Botoxbataljonen!
Överlägset!
Spöar till och med Lydons "bacon brigade".

Lämplig låt att lyssna till i samband med detta:
"The Beautiful People" med Marilyn Manson.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kharnahge
Kharnahge