Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärntvätt

Informatoriskt tvångsmatad från födseln,
rad efter rad sittandes på en institution.

Bombarderad hjärna framför en platt skärm,
avtagande tankeverksamhet.

Sida efter sida skriven med vinklad syn,
Oförmögen att ifrågasätta.

Total indoktrinering,
vad är sant och vad är falskt?

Bli inte en maskin...




Fri vers av Kharnahge
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 21:38



Bookmark and Share


  blaite
klockers..
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kharnahge
Kharnahge