Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja må hon leva

Jag vaknade imorse också

Precis som varenda morgon

 

Igår mådde jag skit

Idag vet jag inte än

 

Men idag är ingen vanlig dag

Det är en dag då man säger:

Grattis!!

 

Orkar jag med det?

Jag är så trött på allt

Ska man må såhär en sånhär dag?

 

Idag blir man firad

För idag fyller man år

 

Idag har jag levt i 20 år

Och jag kan inte förstå det

 

För livet jag levt

Det hatar jag

 

Alla vet vart det bär iväg nu

Systemet!!

 

Med spriten kan jag må bra

Men är det bra i längden?

Tror inte det

 

I alla fall

Idag får man säga grattis till mig

För idag blir jag 20 år




Fri vers av Shadowline
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-10-25 12:08



Bookmark and Share


    Kräftan
skön dikt som visar att det inte är så "helylle mysigt" som alla tror att fylla 20! Du skriver väldigt bra, jag fastnar i texten och dras in i dina tankar....

Mvg
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Shadowline