Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg varför

Säg varför kommer aldrig mig när
någon att hålla om och kär?
En tog mig för givet, trodde jag var nöjd,
att livet och kärleken var bara en fröjd.

Säg när ska den komma, den jag vill ha
jag letar och söker men hittar inget bra,
Om hoppet är det sista som lämnar min kropp
kan jag förmoda han dyker väl opp.

Säg varför tar det så lång tid?
Jag känner att kärleken rinner förbi.
Säg varför väntar jag envist ändå?
Jag står här helt ensam och alla ser på.




Fri vers av lalalowi
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalalowi
lalalowi