Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd(om opiatbruket)


abstinent gryning

Jag regnade en dag, likt en förlorad tid

anlete av kyla, kyss min dröm ett ömt farväl,

sömnen letar smärtor utav varierande karaktär.


drömlös tidsrymd tränger sig in i droppar, uns,

förlorar sakta, glöden falnar mäniskan skriker,

fy satan, smärtan är outhärdlig, ni dödar med era blickar

spyr ut sanningar om själars hyckleri ock glöd, satans svineri.


Att vakna utav avhållsamhet, spridande ett gissel

genom själar utav törst begravna i din fantasi,


vaknade i samma värld som ni.

Varför vill ni existera?

ni ruttnar ju.

Fångar i tiden,

utan moral.

Glansen dör

stinker

verklighet

flyr nu

in i

min

ven





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth