Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek lyser

Skuren i mitt hjärtas djup
leker kärleken

en dimmig stig
framåt letar,

mörker
svälten föder hat,

ensamheten
nära slutet

förnimmer dina andetag

din kärlek lyser




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-01 18:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker..
2010-01-01

  Roula O
jättefint skrivet...lysande rader
2010-01-01

    ej medlem längre
Den här var himla fin tycker jag!
2010-01-01

  poetryGirl
fin
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth