Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi flyter i min sanning

Segla hem
mitt hjärta lyser frid inatt,

din längta
då vi förenas,

kölden
det vesäntliga,

du känner döden flåsa i min värld
tog en injektion värme innan din kärlek,

ser nu drömmar




Fri vers av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-01 18:35



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth