Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år som kan bli drömmarnas år

Sista dagen på året hör du av dig
Sista dagen på året blir min lyckligaste dag
Sista dagen på året, som jag inte glömmer

När du sa dem orden
När du ville att jag skulle vara där
När du sa det, fick mig att spricka av lycka

Nytt år och nya möjligheter
Nytt år som kan bli drömmarnas år
Nytt år som kan förendra mitt och ditt liv

Kan det blir vi ändå?
Kan du älska mig som du sa förut?
Kan jag fortfarande hoppas?

Finns det en chans att det äntligen blir vi?!




Fri vers av Misspeterson
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misspeterson
Misspeterson