Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I have a dream...

Har alltid haft en dröm

bärandes på min axlar

en dröm att uppfylla

förut fanns inget hopp för den

men en dag blir den uppfylld

den dagen är på väg

det är bara du som kan uppfylla den

Tänk att få sin dröm uppfylld?!






Fri vers av Misspeterson
Läst 325 gånger
Publicerad 2008-12-13 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misspeterson
Misspeterson