Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsolen vet

Vaknar smärta
skuren morgon,

tidsödem
vilande,

nyanserna av ångestens essenser
själar värmer,

sinnen flyr inatt

helhet brister tomt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-01 23:50



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Bra
ett ord som "tidsödem" uttrycker frappant pressande morgonångest
2010-01-05

  poetryGirl
märklig
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth