Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivglädjen är det viktigaste! :-)




Sonett på skoj

 

De är så väldans kul att komponera,

så om du ännu inte... gör ditt "try"

om storyn så mest kommer likna blaj

och nödrim rikeligen ska florera.

 

Ibland de jämt i slutet vill parkera,

som här det plötsligt dyker upp kavaj

och rimmar på ett fånigt ordpartaj.

Och jag helst hela alltet vill kassera.

 

Men smaken är ju som du vet som baken,

så kanske någon gillar denna röra,

som inte liknar något redigt alls.

 

Ja, må han finnas uti zodiaken

som jag med detta stycke kan förföra,

här få att dansa med i glädjens vals.

 

 




Bunden vers (Sonett) av Lena K Nilsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-02 08:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klurigt, knåpat, kul.
2010-01-04

    eva m h
Härlig ordlek utan hämningar! :-)
2010-01-02

    ej medlem längre
Härligt spontant skapande utan spärrar!

Som att måla en akvarell där färgen flödar.
Man vet inte riktigt vart det bär hän.

/Ann
2010-01-02

  Michaela Dutius
Underbar skrivarglädje i texten som det gnistrar om
2010-01-02

  thyra
Här hos dig tar jag till mig orden om att skrivarglädjen är det viktigaste. Tack!
2010-01-02

  Gunnel Eriksson VIP
Mycken skrivglädje hos dig
i dessa dagar! Det blir roligt.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP