Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken

Virar in tanken
välbalanserad,

dimmig natt besegrar
evigheten är en kyla,

söndrig poesi regnar i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-02 11:15



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin o bra
2010-01-02

  Cosmic Johanna
Gillar denna stämning, och speciellt den sista raden.

snyggt!

applåder och God fortsättning på ett nytt kreativt år.
2010-01-02

  Stefan Höglund
Men det som rengnar är gott nog.
2010-01-02

  poetryGirl
gillas!
fint Peter
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth