Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många lider av hörselnedsättning...
skrivande tankar om detta...




För örat lutande

I för mig en tyst värld
möts
allt det tysta

stävjande

och för mitt inre 
inramas
vibrationer i stiltje

skiftande

i färgers kontraster
hör jag munnar tala

bedjande

mina händer
svarar

från mig en tyst värld
till
den värld jag inte hör 


lägger jag min hands njutning




Fri vers av Rosen VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-06 17:12



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underbar och gripande på ett positivt sätt.
2010-01-30

  AjBi
Håller med Mr Lindemann... men jag jobbar på med den och den känns baske mig BRA! :-)
2010-01-09

  anits VIP
berörande skriver du här
2010-01-06

  Mr Lindemann VIP
På något sätt en
avancerad text som
kräver arbete för at
ta till sig
men så gör vi ju
arbetar oss fram till
den innersta kärnan här
2010-01-06

  aol
bara så berörande fint skriftat
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP