Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soo= Halländska för sugga Till Catharina


Poeter är Mähän

Den finaste poet jag vet

sa att hon var ett MÄHÄ

Då sade jag till henne

att isåfall är jag KO


Hon sa hon var en Dåre

jag replikera snabbt

isåfall skall du veta

att då är jag en Soo


Faderallan lej


Ty grisar är vi allla

och kor tillika så

men alla kan vi tralla

i takt med ett och två


Poeter dom är dårar

och mähän utan sans

men dom kan skriva drömmar

som ingen trodde fanns





Bunden vers (Rim) av Ingela Svenson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-02 20:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"mähä" är så döfinskt att jag bara skrattar. bra att vi är grannar - känns igen och fint diktat!
2010-01-03

  Catharina Edin VIP
Jag tycker detta var rent vackert, men jag kanske är partisk -
Detta måste tonsättas!
2010-01-02

  stenen/ Yv Ericsson
haha. en gladtext:) soo och koo. hihi.
2010-01-02

    ej medlem längre
Snyggt rimmat om mähä poeter *S*
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP