Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerat i en tår

Rakbladskyssar
brustet hjärta i en sång om dina ögons skimrande nyans av kärlek,

natten välver mörka sammetslakan runt vår kärleks barndom
då sanningarna haglar i ditt hjärta,

mitt namn
evigt,

tatuerat i en tår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-02 20:49



Bookmark and Share


  Njord
Ursnygg avslutning
2010-01-03

  LenaJohansson VIP
mycket vacker...
2010-01-02

  Sturesdotter
Vackrare än vackert

som jag tycker om dina "rena" dikter;

fortsätt gärna så!
2010-01-02

  Ingela Svenson VIP
Denna dikt var vacker!!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth