Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är regnbågen

Kyler hjärtat i en dröm
vilar,

slagen grund
vi segrade den dagen,

älskade i skyars tempel

du är regnbågen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 22:35



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker poesi....
2010-01-03

  poetryGirl
ja, vem är kvinnan, Peter?
2010-01-03

  Ingela Svenson VIP
Herregud så vackert! Men vem är hon , denne kvinna diktjaget alltid besjunger eller alltsomoftast vill döda?
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth