Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätt/Chips

lätt och tunn
nästan så att
du går sönder

av beröring

det syns knappt
men du döljer

något som gör dig
starkare

jag vill ha dig
men det kostar

det är värt det
men
jag mår knappast

bättre

tvärt om



du förgiftar mig




Fri vers av PopMumin
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 01:33



Bookmark and Share


  Neesy
Många av dina texter e bra, men denna fastna jag för lite extra. Enkel fast ändå med känsla, sista meningen lyfter hela texten :)
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

PopMumin
PopMumin