Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandsaft och aska

jag kommer inte sova inatt
tankarna äter mig

inifrån

det är långt kvar till ljuset
men inte tillräckligt
det finns liksom inget

att längta efter

jag sitter i köket och äter pepparkakor
julen är över sen länge
men det skiter jag i

ett par koppar glögg går också ner
även fast det förvandlas
till aska i min mage

allt förvandlas till slut
till aska
förmultnar

du förvandlas och jag förvandlas
varför kan vi inte förvandlas
blandas

tillsammans?




Fri vers av PopMumin
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PopMumin
PopMumin