Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

slit mig i stycken
jag vill veta
hur det är

att dö

ta min hand
jag har förträngt
hur det är

att känna

håll mig hårt
jag har glömt
hur det är

att leva




Fri vers av PopMumin
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PopMumin
PopMumin