Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


På väg till Teneriffa

Sitter här halv två på mittersta natten och skriver för att min dagbok har slut på oskrivna blad.
Sitter och ler åt min Snobben pyjamas och jag saknar dej
Och det är inget som jag bara skriver utan
jag saknar dej verkligen.

För jag har moonwalkat på en fryst ankdamm idag och undrat
var alla fiskar åker på semester när det
dimper ner 20 cm is ovanför dem
Då skulle jag åka till Teneriffa
kanske borde jag tipsa dem om det?

För jag har stickat rosa elefanter som pussas ikväll på en mössa
som blev för liten
fast det beror kanske på vem som ska ha den
men jag tror att det är elefanterna som ville pussas och inte
att det var jag som ville sticka den

Imorn blir de fiskar
röda elefanterna var rosa
men fiskarna ska vara på rad
på väg till Teneriffa
mån tro.




Fri vers av Karin E
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E