Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon låg hjälplös i mitt hjärta

Hjälplös låg hon vid foten av mitt hjärta
kärlek rann,

hon sade tvivel tidigt
nu en fångad själ,

vi älskade igen inatt

du är en stjärna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-03 02:12



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Intressant dikt!
2010-01-03

  LenaJohansson VIP
vacker..
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth