Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiva

I ett annat land
regnbågens slut,

gyllene drömmar
sjunger rent,

vi är unga ännu
skratten i natten förråder poesi i hjärtat,

en majkväll

vi var kära




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-03 17:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-03

  Jazz-75
Klingande vacker.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth