Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm om att va vaken

vem som helst med samma hat
fly med mig
bort ifrån dessa riktlinjer
vi kan skapa liv
vem som helst som har mått riktigt jävla skit
ät socker med mig, drick te med mig
vem som helst som tycker om Charles bukowski
titta på Eternal sunshine of the spotless mind med mig
vem som helst som tycker om The number twelve looks like you
dansa med mig
skratta med mig
skapa nya ord med mig
vi kan va äventyrare
låt oss upptäcka vad glädje är




Fri vers (Fri form) av Like a Cat
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-03 17:21



Bookmark and Share


  aol
gillas
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Like a Cat