Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnets barn

Regnets barn
vi är ej som ni,

vi tar de gyllene pistolerna som unga
skjuter orättvisor, målar, slåss, diktar sanningar i natten,

skjuter horse direkt
gyllene värme dalar snart,

ungdomen blir kort i landet bortom regnbågen,

vi vet kärlek och skiter i er verklighet

drömmer stilla




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-03 18:09



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Himla bra text, det är många som flyr verkligheten in i drogers rus. oftast blir ju deras lilla värld verkligheten till slut, sorgligt nog...
2010-01-03

  Stefan Höglund
jag är kanske elak men kom att tänka på Molins fontän men hasse o tage " Röda Hund"
2010-01-03

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth