Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta vet min saknad

Livet faller glans i diamanters drömmar är jag kung av hoppets dalar
de besläktade tar heroin o ler en sommarnatt,

blott 20 år av död förföljer sanningar av guld

ditt hjärta vet min saknad




Fri vers av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 18:16



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Sorgligt men bra.
2010-01-03

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth