Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda stjärnors nätter

Den ljusa döden
de vilda stjärnornas natt då andar brinner sant,

mäniskan är en eld som falnar bort i slutet,

dina ögon slutar hoppas nu

du har skådat sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-03 19:11



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint...
2010-01-04

  poetryGirl
söt
2010-01-03

  Smultris
jag fastnade redan vid din titel; Vilda stjärnors nätter... så vackert de orden skapar bilder i mina tankar.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth