Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är mkt personlig


Vi lever ännu fritt som 40 åringar

Jag gråter sanning då jag ljuger om ett liv i koma
de fördömda som levt en sommar,

bränt allt
genast, alla drogerna vi tog,

hela livet fylldes av behaget i ett helvete att dämpa
vi är ju konstnärer,

medelklassbanditer
ni såg oss ej,

ni var rädda då vi gick i skolan tillsammans,

vi skrev egna sånger,
målade,

slog slog slog
ånger,

samvete
allt finns med

men vi är stjärnorna inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-03 20:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra...
2010-01-04

  Cosmic Johanna
Inga medelmåttor i sikte:-)

Fin personlig dikt,

kan leva mig in i din värld,

oavsett ålder finns det en själ som begär frihet inom oss,

det är bara inte alla som vill lyssna på den.
2010-01-03

  Nina Nightwish
konstnärligt, som den konstnär du är...
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth