Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tom på tankar nu

Tårarna i din fria vilja brinner nu
din kärlek letar i mitt vilsna hjärta,

finner ej
nåd,

vet ej
kan ej påverka min sanning nu,

du blöder ord av galenskap inatt,
din vilja är förbrukad,

vi var engång en kärlek
du såg en dröm förlora styrkan,

ångrar
vill,

en evighet

jag är tom på tankar nu

vi finns ej mera




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-03 21:43



Bookmark and Share


  Glensan
Gillar texten

Snyggt poetat
2010-01-04

  LenaJohansson VIP
sorglig...
2010-01-04

  blaite
Sorglig..
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth