Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens drömmar

Solens drömmar
vaken värld

förlorad styrka
vaken nu,

realiserad dröm föraktad
rakbladskvinnans kyss,

besegrar tiden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-03 22:51



Bookmark and Share


  Roula O
"solens drömmar" låter så magiskt...
2010-01-04

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-04

  flickan i spann
Solens drömmar, vad vackert!!
2010-01-04

  tidensvans
Tid är det enda vi har...
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth