Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser utav kyssar

Skira tavlor utav isprincessans dröm
vår början äro höstens färger,

nyanser utav kyssar
visa dina drömmar nu inatt,

mörkret talar sakta till din själ om kärlek nu

kysser krossat glas och faller in i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 412 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-01-03 22:59



Bookmark and Share


  ramlar
du skriver fjäderlätt och vackert.
2010-02-26

  Eduardo
vackert berörande...
2010-01-24

  Stjärnöga
sirligt skör och vacker!
2010-01-17

  Novemberblomman
Vad fin den är....
2010-01-13

  Sofia Hansson
Yperligt fin dikt! :D
2010-01-12

  infantsgame
"kysser krossat glas och faller in i mitt hjärta"

Den raden fick mig att rysa. Riktigt bra!
2010-01-07

  Blue-star
Vackert..
2010-01-06

  Piann VIP
Mycket vacker.
2010-01-05

  Ulf Lagerholm
otroligt stark, dynamiken i texten är djupt påtaglig, det korta formatet passar dig onekligen
2010-01-05

  Roula O
oj vad vackert...gillas!
2010-01-04

  LenaJohansson VIP
mkt vacker..
2010-01-04

  poetryGirl
bra
2010-01-04

  tidensvans
Jag faller också in i hjärtat...
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth