Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT FÄRDSÄTT

Det är det ena
Det är det andra
Det är två som går ihop

Den ena får ge
Den andra får ta
Man vänder på det hela
och båda mår bra

En sak man kanske inte räknar med
En sak som ändå kan vara bra
Det är det gemena
och så skall det va\'

Det är ju ändå livet
som fortsätter vara skrivet
med nya vinklar på alla sätt

NU! kan vi alla leva både riktigt och rätt




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-25 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm