Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något mysigt på kvällen


ETT LJUS I NATTEN

en tråd som är tjock
en låga som lyser klart

om lågan slocknar
det blir som du lagt på ett lock

om lågan ändå lyser
så sitter vi där alla runt och myser

en tid i rummet har sedan passerat
ljuset brunnit ut och blivit kasserat
NU! blev det svart

sov nu alla glatt

God Natt




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 664 gånger
Publicerad 2005-11-22 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm