Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha dig


VAD HÄNDER?

Jag vill med dig leva
om du så må fela

Du vet inte om du vill
Då står livet hos mig still

Jag vill så gärna med dig leva
om vi så båda kommer att fela
vi vet ju inget om detta i denna tid
det får mit liv till ordet \"sviid\"

Det känns i mitt huvud att jag dig sårat
det värker i mitt bröst så försvårat

jag ber då om förlåtelse,
i hela mitt bröst
se\'n gråter jag mig till sömns
Det känns inte som någon rolig tröst

Jag vill så görna det blir bra
och höra din röst ljuda
\"Jag Älskar Dig!\"

Det, får hela min kropp stt sjuda




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 715 gånger
Publicerad 2005-11-09 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm