Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad väntar man på?


BORTGLÖMD...ELLER?

Om ett möte går att glömma
kan man undra om det går att drömma
alla kan ju inte se
det som i kalendern står för tre
se, så konstigt det blé

att sedan vara vaken när tiden går
jag fortfarande här nere ovetandes står
jag väntar när du komma skall
jag, sitter ju här ändå i alla fall

Tiden går och jag står kvar
jag, bara väntar på ett svar

NU! jag går, du svarat ej
därför säger jag nu, Hej!




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 646 gånger
Publicerad 2005-11-09 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm