Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte blod utan ord

När jag var liten så grät jag när jag ramlade
Slog i något hårt
När det kom blod
När jag blev äldre förstod jag att det fanns saker som gjorde mycket mera ont
Det fanns ord som gjorde mycket ondare
Ord som gjorde att livet inte var viktigt
Döden kändes lättare
Jag gråter inte när jag ramlar längre
Men jag gråter för orden
Varje gång




Fri vers av Mrsbok
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 23:38



Bookmark and Share


  Uppfångad
framför allt de tre sista raderna,
sanna liksom vackra
mm, blir glad och ledsamt slagen samtidigt
Bravo!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mrsbok
Mrsbok