Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträtt

Jag kan inte fånga den vackra skönhet som du utstrålar,och fästa den på tavelduken utan att göra den färglös.

Din skönhet kan endast ses av den som verkligen har lärt sig att se den.

Du strålar som tusen solar.

Lyser upp det kalla himlavalvet,och gör dina medmänniskor lyckliga.

Det vore synd att försöka fånga denna glans i ett porträtt som sedan får dig att sluta lysa.

Därför tar jag dig för den du är och betraktar dig i mina tankar varje dag istället.




Fri vers av Skriverier
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skriverier