Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet inom mig

Du fanns en gång inom mig och gjorde mitt liv till en härlig verklighet.

Jag kunde aldrig känna mig så ensam som jag gör nu,när du försvunnit från min varma och trygga kropp.

Vi skulle ju bli ett du och jag,men nu är jag helt ensam igen.

Inte en dag passerar utan att jag har dig i mina innersta tankar,för du var trots allt det bästa som hade kunnat hända mig.Även om du bara fanns där för en kort stund.




Fri vers av Skriverier
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skriverier