Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Din kärlek till mig är som en kniv av stål,som skär genom mitt sköra hjärta.

Varje gång du skadar mig,trillar sorgsna tårar längs min förut så mjuka kind.

De fräter som aldrig förr och du tycks inte förstå min innersta smärta.

Jag vill ju bara att du ska älska mig för den jag är,och låta mig älska dig för den du är.

Varje gång du går tar du med dig en bit av min själ,och den blir bara mindre med tiden.Jag kan aldrig komma att känna mig hel så länge du ger mig knivar som kärleksbevis.

Så,snälla du,älska mig för den jag är och inte för den du vill att jag ska vara




Fri vers av Skriverier
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 12:59



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
En mycket känslig och skakande dikt. Den här sorten kärlek är mycket skadlig och man måste få hjälp för att bryta sig fri. Om man känner denna sort av smärta från början betyder det att det kommer att inte blir bra i de flesta fall. Alla undersökningar har visat att chansen är väldigt, väldigt liten att det ska bli bra senare. Man ser ett mönster som kommer som en rödtråd att gå igenom hela förhållandet. Om man försöker att ändra på någon då är det mycket troligt att man inte slutar, i de allra flesta fall. En tankeväckande dikt.
2010-01-05

    ej medlem längre
sista meningen är så bra
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Skriverier